Цаг үеийн мэдээ

Өнөөдөр ажлын сүүлийн өдөр. Ажлын таван хоног эрч хүчтэй хөдөлмөрлөчихөөд амралтын хоёр өдрийг тав тухтай өнгөрөөх шиг сайхан зүйл үгүй. Ингээд эзэгтэй таны хоолны жорд амтат тарт хийх аргыг нэмж байна. 

Суурь хийх орц:

Масло - 125гр

Сахар - 100гр

Өндөг - 1ш

Гурил -  260гр

Давс - 1чимх

Ванилла - 1ц/х

Filling:

Сүү - 2аяга

Өндөгний шар - 6ш

Сахар - 100гр

Эрдэнэшишийн цардуул - 1 а/х (эсвэл гурил хийж болно)

Ванилла - 1ц/х

Сream cheese - 200гр

Масло - 60гр

Хийх арга:

Хайлуулсан масло+сахар+давс+ванилла зэргээ холиод гурилаа зуурна. Үүнийгээ нэгд 25 граммаар бодож бага багаар таслан зориулалтын тартны төмөр хэвэндээ хэвлээд (ойролцоогоор 20 ширхэг болно) дээр нь сэрээгээр хатгаад шарах шүүгээнд 180 хэмд 10 минут шараад гаргана.

Хийх арга: Кремээ бэлдэхдээ эхлээд сүүгээ, сахар, ваниллатайгаа буцалгаад хөргөнө. Ахиад нэг төмөр саванд өндөгний шар, эрдэнэшишийн цардуулаа хийж сайтар хутгана. Үүн дээрээ сүүгээ бага багаар гоожуулж хийнгээ зөөлөн гал дээр буцалгана. Сайн хутгаж байхгүй бол наалдах гэмтэй. Нэг буцалгаад гаргана. Дээр нь масло, өрөөний хэмд зөөлөрсөн крем чийз зэргээ нэмж сайтар холиод бэлэн болно. Печеньэн суурь дээрээ кремээ хийгээд дээр нь дуртай жимсээрээ чимэглээрэй.

Таны сурталчилгаа