Цаг үеийн мэдээ

Өвөл, хаврын улиралд сэрүүн чанартай хүнс (халуун ногоотой кетчуп, кимчи, даршилсан ногоо гэх мэт) хэрэглэх нь биеийн тамир тэнхээ, дархлааны системийг сулруулдаг.

Кетчупний шошгод үнэлгээ хийхэд орц найрлагад хадгалах хугацааг уртасгагч дараах нэмэлтүүд орсон байна. 

• Цууны хүчил /E260/ 94.4% 

• Сүүний хүчил /E270/ 38.9% 

КЕТЧУПНЫ ОРОНД:

-Өргөст хэмх, улаан лооль, дүрлэг / шөл, давс, сонгино/хийж бууз, махтайгаа хамт хэрэглэцгээе.

АМТЛАГЧИЙН ОРОНД:

Сонгино, саримс, нимбэг гэх мэт эрүүл, энгийн зүйлсээр амталгаагаа хийж өөрийн эрүүл мэндэд анхаарахыг Нийгмийн Эрүүл мэндийн үндэсний төвөөс зөвлөлөө. 

Таны сурталчилгаа